“A legjobb módszer önmagunk felvidítására, ha felvidítunk valaki mást.”

Mark Twain

Szia!

Tóth Viktória vagyok. Feleség, két kislány anyukája, gyerekkorom óta a fotózás szerelmese, a Babystory babanapló megalkotója.

Miután Anya lettem, még fontosabbá vált számomra az emlékeink megörökítése. Hamar rájöttem arra, hogy a fotók elkészítése nem egyenlő az emlékeink megőrzésével.

Meggyőződésem, hogy a legértékesebb képeinknek kézzel foghatónak kell lennie ahhoz, hogy megőrizhessük az utókor számára. 

Azért hoztam létre a ViaViktoria – t, hogy Neked is segíthessek az emlékőrzésben.

Miért?

A kislányaim születése után szerettem volna a legfontosabb baba történeteket és fotókat dokumentálni. Sokáig keresgéltem a számomra ideális babanaplót, de nem találtam. Egy ideig fecnikre írogattam a legfontosabb mérföldköveket, de rájöttem hogy ennek semmi értelme, ezért megalkottam a számomra ideális babanaplót. A babanaplót pedig további emlékőrzők követték. 🙂

Hogyan?

Az emlékőrzőim megalkotása során mindig letisztult dizájnra törekszem. Azt gondolom, hogy így lehet kiemelni a valóban fontos dolgokat.  

Hiszek a kézzel írott szavak erejében. Biztos vagyok benne, hogy az idő múlásával, amikor a gyerekek felnőnek, egyre értékesebbek lesznek számukra az Édesanyjuk kézzel írott történetei.

Hiszek abban is, hogy válogatnunk és rendszereznünk kell az emlékeinket. Ha mindent megtartunk, akkor valójában nem tartunk meg semmit. A kincset érő emlékeink elvesznek a sok  semmitmondó emlék között. Ha valóban fontosak az emlékeid, akkor szánj időt a rendszerezésükre is, hogy boldogan mutathasd meg őket majd a gyerekeidnek. 

Tarts velem te is az emlékőrzés göröngyös, bár csodaszép virágokkal szegélyezett útján! 🙂

Szeretettel,

Viki

Itt érhetsz el

Mobil

+36 30 452 3368

Email cím

hello@viaviktoria.hu

12 + 11 =

Pin It on Pinterest