KARÁCSONY

11 személyre szóló karácsonyi ajándékötlet

Fotónaptár

Asztali fotónaptár

Hozd létre pár kattintással kedvenc fotóidból a naptáradat, és lepd meg magad egy igazi emlékőrző gyöngyszemmel, hogy az év minden hónapjában más és más fotódban gyönyörködhess. Nagyszerű ajándék lehet az asztali fotónaptár szeretteidnek, ha valami személyes és különleges meglepetést keresel nekik.

Karácsonyi dísz

Karácsonyi réteges kör dísz

A dísz különlegessége a rétegek játékában rejlik. Karácsonyi dekorációnak, ajándékkísérőnek vagy karácsonyfadísznek is tökéletes választás. Számodra kedves szót/nevet vagy rövid feliratot gravírozunk a fa korongodra.

Fa képeslap

Gravírozott fa képeslap

Olyan ritkán kapunk és adunk manapság képeslapot, pedig olyan szép hagyomány ünnepek környékén meglepni szeretteinket egy szívhez szóló egyedi képeslappal. Ezek a gondolatok jártak a fejemben, amikor megalkottam ezeket a különleges fából készült képeslapokat. 

Fotódoboz

Szeretnéd a legszebb emlékeidet különleges helyen őrizni? Gyűjtsd a legértékesebb fényképeidet egy szép fadobozban! Egyedi feliratot gravírozunk a fotódoboz tetejére. Hat darab elválasztó lapot kapsz a ládikóhoz, hogy rendezett módon tárolhasd a fotóidat. Az elválasztó lapokra a Te kívánságodnak megfelelő feliratok kerülnek. Ha kevésnek érzed az elválasztó lapok számát, rendelésnél válassz magadnak további lapokat.

karácsonyi gravírozott fa korong

Karácsonyi gravírozott korongok fából

A letisztult stílus és természetesség találkozásából született, ez a fából készült gravírozott korong csomag. Karácsonyi dekorációnak, ajándékkísérőnek vagy karácsonyfadísznek is tökéletes választás. Számodra kedves szavakat vagy neveket gravírozunk a fa korongjaidra.

emlékőrző boríték

Emlékőrző boríték fotókkal

Teljesen más érzés nyomtatott formában látni a legértékesebb fotóinkat, mint képernyőn. Ez egy örökség, amit megmutathatunk az utókornak, amire később visszatekinthetünk, és egy életen át elkísérhetnek minket. Lepd meg szüleidet, barátaidat a közös emlékeitekkel. Ehhez az élményhez kínálok kézzel készült fotótartó borítékokat, amit kedvenc fotóiddal kapsz kézhez.

Falinaptár

A4-es falinaptár

A fényképes falinaptár egész évben örömmel tölti el tulajdonosát. Lepd meg magad vagy szeretteidet egy igazi emlékőrző gyöngyszemmel, hogy az év minden hónapjában más és más fotóban gyönyörködhessetek.

emlékdoboz

Emlékőrző fadoboz

Ultrahang kép, kórházi szalag, kiscipő, első ruhácska, babanapló, csörgő, cumi, fotók és még hosszan sorolhatnám. Szorgalmasan gyűjtjük az emlékeket a babánkról, mert tudjuk, hogy ezekkel az emléktárgyakkal később nagy örömöt szerzünk gyermekünknek, nekünk pedig segítenek felidézni a kellemes emlékeket. De hova rakjuk ezeket a kincseket? A névre szóló baba emlékdoboz minden fontos emléket egy helyen őrizhetsz meg. 

Karácsonyi dísz

Karácsonyi réteges „hógömb” dísz

Egyedi karácsonyi dekorációt keresel? Ajándékba szeretnél  adni egy szép, személyre szóló ajándékot? Jó helyen jársz! A letisztult stílus és természetesség találkozásából született, ez a fából készült gravírozott dísz.

Levélmesék

Levélmesék

Képzelj el egy szép, névre szólóan gravírozott fadobozt, benne gyönyörű borítékok és levélpapírok várják, hogy levelet írj a gyermekednek. Minden évhez tartozna egy levél, amiben leírhatsz mindent, amit később szeretnél felidézni, és a gyermekednek elmesélni. Leírhatod az év legfontosabb történéseit, miket mondott, mit szeretett csinálni, mit gondolt a világról, milyennek látod őt, mit szeretsz benne, milyen fontos Neked a gyermeked. 

Levélmesék

Karácsonyi fa fotókorong

Egyedi karácsonyi dekorációt keresel? Ajándékba szeretnél  adni egy szép, személyre szóló ajándékot? Jó helyen jársz! 🙂 A letisztult stílus és természetesség találkozásából született, ez a fából készült fotókorong csomag. Karácsonyi dekorációnak, ajándékkísérőnek vagy karácsonyfadísznek is tökéletes választás. Bármilyen képet rányomunk a fa korongra, ami kedves a számodra és jó minőségű.

KARÁCSONY

Prémium fotóalbumok és babanapló

fotóalbum

Prémium fotóalbum

Régóta vágysz egy szép beragasztós fotóalbumra, amiben a legszebb emlékeidet tarthatod és kedvedre írhatsz is akár? Ez egy olyan fotóalbum, amit bátran kirakhatsz a polcodra. Olyan, mint egy szép képkeret. Prémium szövettel borítottuk a külsejét és egy ablakot helyeztünk rá, amibe a kedvenc képedet helyezheted. 

szürke fotóalbum

Ablakos fotóalbum

Te is beleszédülsz a hagyományos fotóalbumok lapozgatásába? Ahogyan az álló és a fekvő képek váltogatják egymást, nekünk is forgatnunk kell a fejünket vagy az albumot. Ennél a fotóalbumnál ilyen nincs! Csak szépen hátradőlsz, lapozgatod az albumodat és gyönyörködsz a képeidben. Már a fotók beragasztása is egy kellemes időtöltés lehet, hát még az album nézegetése! 

babanapló

Babanapló

Babanapló az első évek emlékeinek megőrzésére. Babanapló, fotóalbum és emlékkönyv egyben. Kitűnő ötlet akár babaköszöntő ajándéknak. Minimál stílusban szerkesztett belső oldalak, hogy a képekre és az írásos szövegre helyezzük a hangsúlyt. Különleges, csavaros kötésű mappának köszönhetően a lapok hozzáadhatóak és eltávolíthatóak. 

Pin It on Pinterest