A FŐZÉS SZERELMESEINEK

Recepteskönyv helyett egy különleges megoldást kínálok neked a legfontosabb receptjeidnek a gyűjtéséhez. Receptesdoboz, receptártya, menütervező segítségével szépen és rendezetten gyűjtheted a kedvenc receptjeidet.

emlékőrző csomag

Receptes doboz receptkártyákkal

Szeretnéd megőrizni a családod legfontosabb receptjeit, csak még nem találtál rá a megfelelő megoldásra? Úgy érzed, hogy a receptfüzeteket nem neked találták ki? Vagy csak valami különlegesre és egyedire vágysz? 

Babanapló

Mini receptes doboz receptkártyákkal

Hiszek abban, hogy a főzés lehet több, mint csupán a fizika szükségleteink kielégítése. Az ételek képesek emlékeket felidézni, hagyományokat teremteni, kapcsolódni egymással vagy közös élményeket segítenek teremteni.

fotónapló

Receptes csomag recepttartóval

Mit tartalmaz a receptes csomag?

  • 35 db 10×15 cm-es receptkártyát a rövidebb receptjeidnek.
  • 10 db 15×20 cm-es receptkártyát a hosszabb receptjeidnek.
  • 15 db 15×20 cm-es menütervező kártya, bevásárló listával.
  • 10 db 10×15 cm-es ötletkártya a főzési ötleteidhez.
  • fa recepttartó

Receptkártya csomag (10×15 cm)

Te is voltál már úgy, hogy végre sikerült a megfelelő állagú és ízű ételt elkészítened, de mivel nem írtad le magadnak a receptet, kárbaveszett a munkád? A receptkártyákra könnyedén feljegyezheted azokat a recepteket, amiket sosem szeretnél elfelejteni. 

fotónapló

Ötletkártya csomag

Az ötletkártyára kigyűjtheted egy adott ételkategóriához tartozó összes étel megnevezését (pl. az összes főzeléket felsorolhatod egy kártyán), hogy könnyebb legyen elkészíteni a heti menüt. További ötleketek a leírásban találsz a kártya használatára vonatkozóan.

babanapló jótékony hatásai

Receptkártya csomag

A legkedvesebb receptjeid gyűjtésének egy alternatívája. Könnyedén feljegyezheted a receptkártyáidra azokat a recepteket, amiket sosem szeretnél elfelejteni. Csak előveszel egy üres receptkártyát és már írhatod is rá a titkos összetevőket. 

mérföldkő korong

Menütervező csomag

Te is álltál már éhesen a hűtőszekrény előtt azon gondolkodva, hogy mit egyél? Mentél már korgó hassal boltba, és összevásároltál mindent? Dobtál már ki ételt azért, mert elfelejtetted felhasználni? Vettél már feleslegesen olyan élelmiszert, ami volt otthon? Tervezd meg előre a heti menüt és egyszerűsíts az életedet!

Pin It on Pinterest