BABÁKNAK

Ajándék ötletek babáknak, első születésnapra, keresztelőre vagy kismamának.

emlékőrző csomag

Emlékőrző csomag

Készítettem egy speciális emlékőrző csomagot, ami egy ViaViktoria babanaplót és az emlékőrző dobozt tartalmazza. 

Babanapló

Babanapló

Babanapló, fotóalbum és emlékkönyv egyben. Kitűnő ötlet akár babaköszöntő ajándéknak. Minimál stílusban szerkesztett belső oldalak, hogy a képekre és az írásos szövegre helyezzük a hangsúlyt. Különleges, csavaros kötésű mappának köszönhetően a lapok hozzáadhatóak és eltávolíthatóak. 

Iker babanapló csomag

Kifejezetten iker babák számára készítettem egy iker babanapló csomagot. Két külön könyvben tudod vezetni párhuzamosan a babáid főbb mérföldköveit, történeteit, fotóit. Mindezt modern stílusban, mindenféle cicoma nélkül teheted meg, ahol a hangsúly a babákon van.

babanapló jótékony hatásai

Emlékőrző doboz

Ultrahang kép, kórházi szalag, kiscipő, első ruhácska, babanapló, csörgő, cumi, fotók és még hosszan sorolhatnám. Szorgalmasan gyűjtjük az emlékeket a babánkról, mert tudjuk, hogy ezekkel az emléktárgyakkal később nagy örömöt szerzünk gyermekünknek. De hova rakjuk ezeket a kincseket? A névre szóló baba emlékdoboz segít minden fontos emléket egy helyen megőrizni.

mérföldkő korong

Mérföldkő korong

Örökítsd meg a babád főbb mérföldköveit a ViaViktoria mérföldkő korongok segítségével. A korongokkal készült képeket beragaszthatod a babanaplóba, fotókönyvet készíthetsz a fotókból vagy küldd el a “mérföldköves” fotókat a családnak és a barátoknak.

fotónapló

Pöttyös lapos fotónapló

Nem szereted az előre megírt babanaplókat? Nem volt időd feljegyezni a babád mérföldköveit vagy csak utólag jöttél rá, hogy milyen jó lett volna egy babanaplót írni? Már túl van a babakoron a gyermeked, de te továbbra is szeretnéd „beragasztós” albumban gyűjteni a fotóit, ahova kedvedre írogathatsz is akár? Bármelyik igaz rád, akkor ez a pöttyös lapos fotónapló neked való!

babanapló jótékony hatásai

Levélmesék

Képzelj el egy szép, névre szólóan gravírozott fadobozt, benne gyönyörű borítékok és levélpapírok várják, hogy levelet írj a gyermekednek. Minden évhez tartozna egy levél, amiben leírhatsz mindent, amit később szeretnél felidézni, és a gyermekednek elmesélni. Csak a képzeleted szabhat határt annak, hogy miről mesélj a levelekben.

mérföldkő korong

Textilpelenka

Minden babának szüksége van textilpelenkára. Legyen szó nyálzásról, alvásról, büfiztetésről vagy törölközésről.

A dupla géz textilpelenka tulajdonságai: puha, könnyű, tökéletes légáteresztő és nedvszívó. Több színben elérhető.

 

fotónapló

Keresztszülő felkérő

Kápráztasd el gyermeked leendő keresztszüleit egy különleges egyedi gravírozású fadobozzal (keresztszülő felkérő)! Kérd fel őket keresztszülőknek egy olyan emlékőrzővel, amiben később fotókat is gyűjthetnek a gyermekedről vagy közös családi eseményekről.

Pin It on Pinterest