Figyelem! A karácsonyi rendeléseket legkésőbb 2020. december 10. éjfélig tudom fogadni, a készlet erejéig.

Karácsony közeledtével sokan keressük szeretteinknek azt az ideális ajándékot, ami még évek múlva is örömet okozhat nekik, ami különleges, amit a másik értékelni tud, vagy amire éppen vágyik.

Hogyan találhatjuk meg az ideális ajándékot? Próbáljuk kicsit beleélni magunkat a másik helyébe. Gondoljuk végig, hogy mi okozhat a másiknak örömet, mire lehet szüksége.

Én hiszek a személyes ajándékok varázsában. Összegyűjtöttem azokat a karácsonyi ajándékötleteimet, amiket szívből ajánlok nektek. Szemezgessetek belőlük kedvetekre!


ELSŐ ÖTLET: Karácsonyi gravírozott korongok és fotókorongok fából

Karácsonyi dísz
KARÁCSONYI FA KORONGOK

Egyedi karácsonyi dekorációt keresel? Ajándékba szeretnél  adni egy szép, személyre szóló ajándékot?  A letisztult stílus és természetesség találkozásából születettek a fából készült karácsonyi korongok.

Kétféle karácsonyi dísz közül választhatsz:

  • Karácsonyi gravírozott korongok fából: részletes információt itt találsz róla.
  • Karácsonyi fotókorongok fából: részletes információt itt találsz róla.

Mire lehet használni a karácsonyi fotókorongot?

  • Díszítsd vele a karácsonyfádat!
  • Használhatod karácsonyi dekorációnak. Akár ajtódíszre vagy koszorúra is rakhatod.
  • Adhatod ajándékba, ha valami személyre szóló, egyedi ajándékkal szeretnél meglepni valakit.
  • Ajándék díszítésére, ajándékkísérőnek is használhatod őket.

MÁSODIK ÖTLET: Asztali fotónaptár a te fotóidból

Fotónaptár
ASZTALI FOTÓNAPTÁR

Én csak emlékőrző gyöngyszemnek hívom, amúgy a hivatalos megnevezése: asztali fotónaptár a Te fotóiddal. Ennek a naptárnak az a különlegessége, hogy a ti kedvenc fotóitok szerepelnek benne . A legkedvesebb 12 fotódat szerkesztem bele a hónapok naptárlapjaiba, hogy az év minden hónapjában más és más fotódban gyönyörködhess 2021-ben.

Karácsonyi csomagolás: ízléses karácsonyi csomagolásban küldöm a naptárakat, hogy neked már ne legyen gondod a csomagolással. Blazsek Anita kecses akvarell bogyós ága díszíti a fotónaptár dobozát. Belül fagyapottal ágyaztam meg a képeknek és a fa tartónak. Az idei évben a naptárlapok szolidan átsejlenek a pausz papír mögül. A szalag, masni és egy kis nád pedig a hab a tortán.

Tökéletes karácsonyi ajándék lehet a nagyszülőknek, párotoknak vagy barátaitoknak.

A fotónaptárról bővebb információt itt találsz.


HARMADIK ÖTLET: Fotódoboz

Fotódoboz
FOTÓDOBOZ

Megörökítetted a legszebb emlékeidet. Eldöntötted, hogy szeretnéd kézzel foghatóvá tenni ezeket a fotóidat. Lehet, hogy már régóta gyűjtöd a fényképeidet, de eddig még nem találtál rá az emlékőrzés megfelelő módjára. Úgy érzed, hogy a fotóalbumok lekorlátoznak, mert kevés a hely benne. Időigényesnek tűnik egy fotókönyvet megszerkeszteni. Vagy csak valami különlegesre és egyedire vágysz?

Ez az emlékőrző alternatívát kínál Neked a legértékesebb fényképeid gyűjtésére, egy szép fadoboz formájában. A ládikó tetejére olyan egyedi feliratot gravírozunk Neked, amilyet csak szeretnél. A fotóidat rendezetten tárolhatod a dobozban, hiszen elválasztó lapokat adunk hozzá, amik segítségével rendszerezheted a fényképeidet. Ez a fotódoboz arra hivatott, hogy nap, mint nap a szemed előtt legyen. Ne rejtsd el, legyen az otthonod éke! Tartsd az éjjeli szekrényeden vagy a polcodon. Öröm lesz ránézned és kinyitnod, mert a legértékesebb pillanataidat rejti. Amikor úgy érzed, hogy egy kis feltöltődésre van szükséged, vagy nosztalgiáznál a szeretteid társaságában, csak üljetek a fadoboz köré és éljétek át újra a legszebb pillanataitokat!

Felejthetetlen nyaralások, gyermekeid fotói, családi ünnepek, nagy utazások, esküvő vagy akár a házi kedvencek fényképei. Csak rajtad múlik, hogy mivel töltöd meg a dobozodat! Hely lesz benne bőven, hiszen nagyjából 600 db 10 cm x 15 cm-es fotó fér el benne.

A fotódobozról bővebb információt itt találsz.


NEGYEDIK ÖTLET: Fotóalbum

Fotóalbum
FOTÓALBUM

Régóta vágysz egy szép beragasztós fotóalbumra, amiben a legszebb emlékeidet tarthatod és kedvedre írhatsz is akár? Ez egy olyan fotóalbum, amit bátran kirakhatsz a polcodra. Olyan, mint egy szép képkeret. Prémium szövettel borítottuk a külsejét és egy ablakot helyeztünk rá, amibe a kedvenc képedet helyezheted. Gyűrűs kivitelének köszönhetően, a lapok hozzáadhatóak és eltávolíthatóak. Ajándéknak is nagyszerű választás. 

A fotókat tetszőleges technikával ragaszthatod be a fotóalbumba: fotósarokkétoldalú ragasztófotóragasztódekortapasz stb.

A fotóalbumról bővebben itt olvashatsz.


ÖTÖDIK ÖTLET: Receptes doboz receptkártyákkal

Receptes doboz
RECEPTES DOBOZ

Szeretnéd megőrizni a családod legfontosabb receptjeit, csak még nem találtál rá a megfelelő megoldásra? Úgy érzed, hogy a receptfüzeteket nem neked találták ki, mert macerásnak tartod a receptek feljegyzését, vagy nehézkes benne a receptek rendszerezése? Vagy csak valami különlegesre és egyedire vágysz? Esetleg szeretnéd meglepni a barátnődet vagy anyukádat egy igazán személyre szóló ajándékkal?

Alternatíva a receptfüzetek és az online könyvjelzők helyett

Alternatívát kínálok Neked a legértékesebb receptjeid gyűjtésére, egy szép egyedileg gravírozott fadobozban, amiben receptkártyákat, menükártyákat és olyan lapokat találsz, amire a főzési ötleteidet jegyezheted fel. A ládikó tetejére egyedi feliratot gravírozunk neked, hogy igazán személyessé váljon a receptjeid őrzője. Az elválasztó lapok segítségével könnyedén és rendezetten tárolhatod a receptjeidet. Találd ki, milyen szisztéma alapján rendszerezed a receptjeidet, majd nevezd el az elválasztó lapokat. Pl. levesek, kedvencek, sütemények, főzelékek, tészták, diétás ételek, vegán ételek, nagyi öröksége stb.

A receptes dobozban nem csak recepteket gyűjthetsz

Örökítsd meg a gyerekekkel közös sütés/főzés/evés élményét vagy készíts fotót a családi vacsorákról, evéssel kapcsolatos élményeitekről, majd ezeket a fotókat rejtsd el a receptes dobozodba. Garantáltan kellemes meglepetés lesz majd később felfedezni ezeket a fényképeket a dobozban.

Bővebben itt olvashatsz a receptesdobozról.

Ha kisebb méretű receptesdobozra vágysz, nézz körül itt.


HATODIK ÖTLET: Emlékőrző doboz

Emlékőrző doboz
EMLÉKŐRZŐ DOBOZ

Kismama barátnődnek keresel valami különleges ajándékot?

Ultrahang kép, kórházi szalag, kiscipő, első ruhácska, babanapló, csörgő, cumi, fotók és még hosszan sorolhatnám. Szorgalmasan gyűjtjük az emlékeket a babánkról, mert tudjuk, hogy ezekkel az emléktárgyakkal később nagy örömöt szerzünk gyermekünknek, nekünk pedig segítenek felidézni a kellemes emlékeket. De hova rakjuk ezeket a kincseket? A névre szóló ViaViktoria baba emlékdoboz minden fontos emléket egy helyen őrizhetsz meg. Ez a doboz olyan, akár egy időkapszula. Évek múlva is segít elmesélni a babád történetét.

Bővebben itt olvashatsz a névre szóló emlékőrző dobozról.


HETEDIK ÖTLET: Levélmesék

Levélmesék
LEVÉLMESÉK

Képzelj el egy szép, névre szólóan gravírozott fadobozt, benne gyönyörű borítékok és levélpapírok várják, hogy levelet írj a gyermekednek. Minden évhez tartozna egy levél, amiben leírhatsz mindent, amit később szeretnél felidézni, és a gyermekednek elmesélni. Leírhatod az év legfontosabb történéseit, miket mondott, mit szeretett csinálni, mit gondolt a világról, milyennek látod őt, mit szeretsz benne, milyen fontos Neked a gyermeked. Csak a képzeleted szabhat határt annak, hogy miről mesélj a levelekben.

Ez egy időkapszula, amit majd évek múlva odaadhatsz a gyermekednek. Biztos vagyok benne, hogy csodás élmény lesz megkapnia felnőttként a dobozt, de talán még ennél is nagyobb boldogság lesz neki a tudat, hogy bármikor előveheti a leveleidet és újra olvashatja a soraidat. Ezt megteheti akkor, amikor hiányzol neki, vagy amikor egy kis erőt szeretne meríteni a levelekből, hogy túllendüljön az élet kihívásain.

Szerezz vele örömet magadnak vagy lepj meg vele valakit, akit nagyon szeretsz! Tökéletes ajándék lehet kismamáknak vagy kisgyerekes szülőknek.

Bővebben itt olvashatsz a levélmesékről.


Remélem hasznos ötleteket tudtam mutatni neked a személyre szabott karácsonyi ajándékok terén. Ha tetszettek az ötletek, vagy úgy érzed másoknak is hasznos lehet, oszd meg ezt a bejegyzést. Ha maradtak kérdéseid, írj nekem a hello@viaviktoria.hu e-mail címre.

Stresszmentes karácsonyi készülődést és Békés karácsonyt kívánok!

Szeretettel, Viki

Pin It on Pinterest