EMLÉKŐRZÉS FOTÓKKAL

Őrizd meg legszebb emlékeidet, a legszebb módon, fotódoboz, fotóalbum, fotónapló, fotónaptár vagy fa fotókorong segítségével.

Emlékőrző boríték

Emlékőrző boríték fotókkal (25 db)

Lepd meg szüleidet, barátaidat a közös emlékeitekkel. Ehhez az élményhez kínálok kézzel készült fotótartó borítékokat, amit kedvenc fotóiddal kapsz kézhez.

fotóalbum

Fotóalbum (fekete)

Régóta vágysz egy szép beragasztós fotóalbumra, amiben a legszebb emlékeidet tarthatod és kedvedre írhatsz is akár? Ez egy olyan fotóalbum, amit bátran kirakhatsz a polcodra. Olyan, mint egy szép képkeret. Prémium szövettel borítottuk a külsejét és egy ablakot helyeztünk rá, amibe a kedvenc képedet helyezheted.

Fotókorong - viaviktoria.hu

Fotókorong fából

Egyedi babaszoba dekorációt keresel? Ajándékba szeretnél  adni egy szép, személyre szóló ajándékot? Jó helyen jársz! A letisztult stílus és természetesség találkozásából született, ez a fából készült fotókorong. Babaköszöntő ajándéknak, keresztelőre, fotózáshoz vagy babaszoba dekorációnak is tökéletes választás. 

Fotódoboz - viaviktoria.hu

Fotódoboz

Szeretnéd a legszebb emlékeidet különleges helyen őrizni? Gyűjtsd a legértékesebb fényképeidet egy szép fadobozban! Egyedi feliratot gravírozunk a fotódoboz tetejére. Elválasztó lapok segítenek, hogy rendezett módon tárolhasd a fotóidat. 

fotórendelés

Fotó csomag

Online fotókidolgozás, fotóelőhívás: a legjobb dolog, ami a kedvenc fotóiddal történhet, ha előhívatod őket és kirakod a falra, polcra vagy beragasztod egy albumba. Így a kedvenc fényképeid bármikor mosolyt csalhatnak az arcodra, amikor csak rájuk pillantasz.

mérföldkő korong

Asztali fotónaptár a Te fotóiddal

Saját asztali fotónaptár: Hozd létre pár kattintással kedvenc fotóidból és lepd meg magad egy igazi emlékőrző gyöngyszemmel, hogy az év minden hónapjában más és más fotódban gyönyörködhess. 

fotónapló

Pöttyös lapos fotónapló

Nem szereted az előre megírt babanaplókat? Nem volt időd feljegyezni a babád mérföldköveit vagy csak utólag jöttél rá, hogy milyen jó lett volna babanaplót írni? Már túl van a babakoron a gyermeked, de te továbbra is szeretnéd „beragasztós” albumban gyűjteni a fotóit, ahova kedvedre írogathatsz is akár? 

Pin It on Pinterest